La France

Det var en riktigt läcker upplevelse, och jag är så tacksam att jag fick möjlighet att åka dit!
Att få vara på scen, med en mikrofon i handen, en filmkamera i ansiktet och berätta för 250 personer om mig själv och min sjukdom var sjukt stort. Adrenalinet som pumpade när alla i slutet ställde sig upp och applåderade, lamporna tändes och jag insåg att jag klarat det. Jag skulle kunna göra det igen, trots att jag aldrig, aldrig någonsin i mitt liv varit så nervös som jag var innan.
Det var inte bara en fantastisk upplevelse att få äran att prata på deras konferens, utan det faktum att jag i och med detta bidrar till att hjälpa andra människor att få rätt diagnos och rätt behandling, det känns riktigt bra!

Om vi summerar allt så kommer det här ögonblicket ta en andra plats över stora händelser i mitt liv, plats nummer ett är såklart Lovas födsel.

Dessutom är det inte varje dag man bor på ett hotell där en natt under lågsäsong kostar ca 300 €, eller har en privat chaufför heller för den delen :D

Jag fick också träffa så många fina människor. Att jag dessutom fick träffa en tjej som har så mycket gemensamt med mig trots att vi inte har samma sjukdom, det uppskattar jag verkligen.


Helt enkelt så var det en fantastisk resa. Tack till min underbara Fredric för att han följde med mig, och stod ut med mig och min nervositet :D

Kommentarer:

1 Nicklas:

Jag sa ju att du skulle klara av det och ma bra efterat :) Se, aven storebror kan ha ratt ibland :D

Kommentera här: