En helg i januari

En sån här vansinnigt mysig och ändå effektiv helg är nu snart till ända. Barnen har varit hos oss i helgen så vi har haft en skön helg med mycket mys och uteaktiviteter!


Igår var det äntligen dags för agilityn igen efter juluppehållet och Zapp fick testa bommen för första gången. Det gick över förväntan faktiskt och han löste uppgiften riktigt bra. Han är ju en sån hund som löser eventuellt läskiga saker med att springa därifrån, istället för att tex som Solo stanna upp och fundera först. Det kan bli så himla fel med Zapp en sån gång om han inte får ta och lära sig i sin takt. 
Solo fick träna lite svåra byten och runtskick bara, då han fått en liten skada vid klon så ville jag inte utmana så det skulle gå upp precis nu när det håller på läka ut. Han var så sjukt fin igår! 

Idag tog jag med mig Sisu för en gemensam formcheck och träning med laget inför Vindelälvsdraget. Det var ett spår på 1,5 mil med gemensam start. Vi sammanfattar helt enkelt med att han slutat aldrig överraska och visar gång på gång vilken klippa han är! 
Bla gjorde vi en galet fin omkörning, av ett sexspann!