Guldkorn

Älskade Lova!
Foto Fredric


På snisken.. Vi byggde beteshage i våras, och klättrade lite i träd :)Lova med stooora tofflor, augusti 2009 :)
Fredric står bakom kameran


Just nu är jag någonstans mellan Kalix och Tallinn :)
Kommer inte kunna blogga nåt förrän jag är hemma igen, måndag den 6e februari..

La France

Det var en riktigt läcker upplevelse, och jag är så tacksam att jag fick möjlighet att åka dit!
Att få vara på scen, med en mikrofon i handen, en filmkamera i ansiktet och berätta för 250 personer om mig själv och min sjukdom var sjukt stort. Adrenalinet som pumpade när alla i slutet ställde sig upp och applåderade, lamporna tändes och jag insåg att jag klarat det. Jag skulle kunna göra det igen, trots att jag aldrig, aldrig någonsin i mitt liv varit så nervös som jag var innan.
Det var inte bara en fantastisk upplevelse att få äran att prata på deras konferens, utan det faktum att jag i och med detta bidrar till att hjälpa andra människor att få rätt diagnos och rätt behandling, det känns riktigt bra!

Om vi summerar allt så kommer det här ögonblicket ta en andra plats över stora händelser i mitt liv, plats nummer ett är såklart Lovas födsel.

Dessutom är det inte varje dag man bor på ett hotell där en natt under lågsäsong kostar ca 300 €, eller har en privat chaufför heller för den delen :D

Jag fick också träffa så många fina människor. Att jag dessutom fick träffa en tjej som har så mycket gemensamt med mig trots att vi inte har samma sjukdom, det uppskattar jag verkligen.


Helt enkelt så var det en fantastisk resa. Tack till min underbara Fredric för att han följde med mig, och stod ut med mig och min nervositet :D

Ute och flänger

Ja oja, imorgon bitti bär det iväg igen. Denna gång till Tallinn på jobbresa, kommer hem sent söndagkväll. Än en gång funderar jag på hur jag skulle klara mig utan Denice och Linda, som tar hand om pojkarna (och Tuxie förstås) när jag inte behagar hålla mig hemma :)


Helgen har varit lugn och skön, och jag och Lova har bara haft jättemysigt och bara gjort roliga saker! Lördag var en kompis till Lova förbi och tjejerna ville ut och rida, så det blev det. Sen hade vi lördagsmys när Fredric kom hem från jobbet.

Idag har vi hunnit med både en vända till Nyborg och hälsa på Ida och Lovelia, för att sen åka på badhuset och busa för fullt. Ikväll har Denice vart med Lova medans jag varit till stallet. Varit ut en vända med Wille och Linda mot Risön, och W skötte sig hur fint som helst :) Nu ska han på uppfostrings och friseringsläger hos Denice en hel vecka, och som vanligt ser jag fram emot att komma hem till en trevlig och väluppfostrad häst, som faktiskt KAN stå helt stilla när man gör iordning honom :D

Tjejen som brukar rida Cozby kommer att ta hand om honom i veckan, och Linda lite på ett hörn :)