Full fart

Ja så kan man sammanfatta min helg. Åkte ner till Piteå fredag kväll, tävlade som sagt lördag hela dagen. Tyvärr blev det ingen pinne i lagklasserna, och mina och Solos lopp var lite sisådär. Nåja, vi hade kul iaf :)

Foto Jennie Nilsson 

Vårat fantastiska lag!  Så kul vi har :)

Direkt efter tävlingen rally hem, lämna hunden, duscha och direkt till Idas fruhippa!  Åh det var så himla roligt träffa henne igen, vi ses alldeles för sällan. Blev en fantastiskt rolig kväll med sköna människor, massa lekar och skratt. 

Söndag morgon började direkt med första individuella agilityloppet som kan sammanfattas med katastrof. Ska vi nu leta bra saker så satt han iaf kvar i starten :P 

Sen laddade vi om till hopploppet, läs hann få i mig kaffe, gick in som sista startande och gjorde ett riktigt fint lopp. Nollade, en andraplacering och sista pinnen i hoppklass. Hej tvåan, nu kommer vi 😀
Vi skulle såklart ta en fin fancy bild efteråt men vi var inte riktigt överens om hur en sån skulle se ut. Här har ni resultatet iallafall, haha 

Min hästskötare / groom / medryttare

Eftersom W gick ganska hårt i torsdags ville jag att han skulle få röra på sig även fredag. Lova var sugen rida så då fick det bli så. Hon hjälpte mig att borsta, kratsa hovarna, mocka och göra maten innan hon sen hoppade upp barbacka och skrittade honom en halvtimme :) 
Bästa, underbara Lova 


Idag är jag i Piteå på agilitytävling och har gjort våra individuella lopp. Hopploppet var jättefint! Vi nollade, en andraplacering och pinne. Agilityloppet valde jag att diska för att ta om gungans kontaktfält.

Nu ska jag se klass 3, och sen är det dags för lag. Vi är taggade och hoppas på ta sista SM pinnen :)

Denna torsdag i slutet av september

Man skulle ju kunna tro att min kära hund är en rutinerad stallhund och att han inte har några som helst problem att koppla av.😃

Såhär såg det ut mitt under pågående lektion.. 


Den här dagen har gått i ett, och först nu kom jag innanför dörren. Bäst att springa genom duschen och sova en stund innan klockjäveln ringer igen! 
Jobbade lite längre än jag tänkt då klockan på datorn visade sisådär 45 min fel (!) Det innebar att jag inte hann med min inplanerade agilityträning idag, utan fick köra direkt till föräldramötet på skolan. Sen direkt till Wille som fick ett lite tyngre pass med mycket galopp på töm. La ut 3 bommar längs 20m volten, fick han jobba i galopp däremellan. Rund, mjuk fin och avslappnad häst!  Riktigt fint jobbade han ikväll! 
Väl hemma ta hand om hästarna på gården, och rasta hunden. :)

En bild från dagens lunchpromenad med hundarna, den stora frågan är vem som egentligen är ute och går med vem?! Haha