Sista veckan i juli

Jag har lyckats få en hel del gjort faktiskt. Känns skönt!  Målat gaveln på stallet, renoverat och målat om mina agilityhinder, städa stallet, fixat till inne osv. Har såklart hunnit med en massa roliga saker också. En kväll bjöd jag hem Denice och lagade typ världens godaste renstek med tillbehör :) 


Igår åkte jag och Lova med dom dessutom till Ranua djurpark i Finland och det var hur mysigt som helst. Bilderna får tala för sig själv :)

Inte bara barnen som lekte och hade kul 😀

Höst i luften

Precis gått en härlig kvällsrunda med pojkarna, Solo och Tigern alltså. Det känns som att hösten är nära nu, och det börjar vara mörkt igen på kvällarna. Jag älskar ju hösten, så mig gör det absolut inget. 

Här skulle det vara en bild, men åskan har tagit vårt internet och jag har slut surf på telefonen så att.. De går bra nu :P 

Upd. Här har ni bilden :) 


Annars då, fick hoppa in och jobba i em, och fastnade sen en stund hos Denice som varit hundvakt. Karin min är ute och paddlar kanot hela veckan någonstans långt inne i Jämtland. Lova är hos sin pappa, så de är bara jag och djuren här hemma. Vi kommer ha fullt upp ändå, det ska städas stall, målas på uthuset och laga ett fönster. En tjejkväll ska vi också hinna med och lite jobb. 

På tal om jobb fick jag besked idag att jag fick jobbet jag sökte härom veckan 😃 Så nu väntar nya utmaningar till hösten! Ska bli himla kul! 

Tillbaka till verkligheten

Hemma i Kalix igen, och tillbaka till regnet..suck. Nåja, det innebär att jag och Lova kan sitta inne och se film mitt på dagen utan att ha ens lite dåligt samvete. Just nu rullar Ice Age :)

Lördagen var precis lika kul som jag hoppats på. Vi hade för de mesta fint väder, bortsett från en störtskur precis när vi ätit upp maten på pdol. Vi åkte hur mycket karuseller som helst, så jäkla kul!  Lova älskar det ju också, och nu när hon blivit lite större vill hon såklart åka de lite mer fartiga karusellerna, till sin mammas stora glädje :) Sofia och barnen kom också ner, så barnen åkte en del helt själv och även vi vuxna.

Vi åkte båt in till stan, precis som när jag var liten. Nostalgi på hög nivå :)

Men det här är från turen till Hällskär fredag, lördag fick hundarna stanna hemma.


På kvällen blev det vindstilla och strålande sol, så vi grillade massa gott och avrundade kvällen med kvällsbad. Varmt och skönt var det faktiskt! 
Igår kväll när vi kommit hem till Kalix ville Lova rida. De var så himla duktiga. Tränade övergångar skritt- trav, och travade över lite cavaletti.