Sista onsdagen 2015

En dag kvar innan vi går in på nytt år, och just nu känner jag mig mest pepp. Jag och Lova har legat ikväll och diskuterat om nyårslöften, och vi kom fram till att det viktigaste vi ska göra är att vara bra människor, tycka om oss själva, vara ute mycket och ha mysigt!  Kloka, underbara dotter!

Denna sista onsdag på året började med soffhäng, kaffe och hundpromenad med fint sällskap. Å en pizza på det :)

Efter att jag hämtat fröken hjälptes vi åt att städa och göra nyårsfint här hemma, och vissa tog igen sig en stund också. De låg såhär en lång stund och pratade hemlisar.. 💕Sedan blev det en sen kväll i stallet. Lova fick låna ridskolans fina och trygga Paul så medan jag tömkörde Wille red Lova och Natha. Mitt i allt ser jag hur de kommer galopperande längs långsidan, jag höll på få åt hjärtat men Lova var minsann stolt som en tupp! (okej, mamman också när hon återhämtat sig!) 


W skötte sig exemplariskt idag, så nöjd :)

Jag har tänkt knåpa ihop ett inlägg som sammanfattar mitt 2015, och lite mål för 2016.. Men det kommer, sen 😀

Min assistent

Åkte in och jobbade ett par timmar idag och då fick Solo hänga på som sällskap! Vansinnigt tråkigt att jobba tycker han, men när jag var klar tränade vi faktiskt lite lydnad också, med en reflexhandske som belöning haha. Förklarar det kanske hur motiverad han var på att få träna?? 😀 
Vi passade såklart på att gå i gallertrappor även idag, och att ligga kvar under skrivbordet även när posten kom för att hämta paket. Skötte han alldeles galant, min fina kloka hund!


I ett försök att se flitig ut på jobbet, :)

Ikväll ska jag iväg på trevligheter minsann. Återkommer om vad, lite hemligt so far :P

Snart nyår, som ska firas tillsammans med några av de bästa. Som jag längtar!  Tomtebloss åt barnen blir alldeles lagom, raketer håller jag mig borta från!  Visst är de vackert att se på men jag förstår för de första inte hur man kan lägga såna hutlösa summor på något så oviktigt?!  Sen är skaderisken stor, för att inte tala om alla djur (och förmodligen en hel del människor också..) som lider.. 

Jag, Solo och spökena i skogenJust kommit in från en kvällspromenad med Solo. Vi gick längs ett fruset skoterspår här bakom stallet, och det är sjukt läskig natur just där.. Särskilt när det är kolsvart ute, massa smala träd och grenar överallt, huh!  Nåja vi överlevde, och hästarna fick komma in för natten också. 

Wille gick ett lugnt joggingpass i ridhuset idag. Han har vilat sen julafton, så det var fokus på bara lösgörande och han var himla mjuk och fin i kroppen idag :)