Skärtorsdag

Iår är Lova hos sin pappa nästan hela påsken, men imorgon skulle hon mest troligt komma och fira påsk här hemma med oss :) 
 
Såhär tjusiga var jag och lillfia förra påsken hemma hos mamma och pappaOch såklart när bilderna är såhär fina är det min kära sambo som fotat :)

Cystor och kennelhosta

Vi är ett mkt friskt gäng här hemma :)
 
I söndags fick jag ju vansinnigt ont i magen och trodde att jag åkt på vinterkräksjukan, men nää. Jag har haft en konstant molande värk i nedre delen av magen sen dess utan illamående eller något annat. Var igår till vårdcentralen där de tog massa prover och klämde och kände utan resultat.
 
Imorse var det ännu värre så jag ringe igen och fick en ny tid hos läkaren på vc, och efter dryga 3 h där jag genomgått ett gäng olika undersökningar samt agerat nåldyna så hittade dom vad felet var. Jag har en brusten cysta i en äggledare! Tydligen är det inte helt ovanligt och smärtan ska visst försvinna inom ett par dagar, så med smärtstillande fick jag tillslut komma hem..
 
Det är så jäkla jobbigt att ha konstant ont, men samtidigt känns det på något vis skönt att få veta varför.. så nu avvaktar jag några dagar och hoppas att det går över!
 
Nå när jag ändå är konvalecent, så passade Solo också på att bli sjuk. Häromdagen började han hosta utan synlig anledning, sen fick jag veta att det gått kennelhosta från utställningen vi var på. Ringde veterinären imorse och mkt riktigt har han såklart blivit smittad! :/ Han är ju vaccinerad men kunde visst få en lindrigare variant iaf, så nu är det vila och kärlek som gäller.. sen är jag inte riktigt helt övertygad om hur man får en 1årig aussiekille att vila.. men vi gör vårt bästa :)
 
Bjuder idag på en bild som inte alls hör till texten, men på världens finaste tjej som alltid gör mig glad :)
Underbara dotter :) 
 
 

Sweet home :)Fina Tuxie har börjat våga sig nu när solen värmer.. annars är det på tok för kallt :P


Underbara gammelponny :)
Wille står och spanar på grannen
Den fina skylten jag fick av Marion när jag fyllde 25!


Dessa tavlor hänger i sadelkammaren. Det är urklipp från en tidning vi hittade när vi rev gamla uthuset. Lite roligt att ha kvar faktiskt. :)
Ja, varför inte hoppa upp på silagebollen om man kan?! Tokhund :)