Utställning och bebismys

Solo ställdes på Kalix inofficiella utställning i helgen, och han skötte sig riktigt bra! Blev BIR och gick vidare till finalen, där han inte räckte hela vägen. Jag är helt imponerad över att han stod så fint, och så stilla :) 
 
Denice var där och tog några fina bilder!
 
 
 
Solo har också fått en ny bästis, Sally! Han är verkligen supersnäll och go med lilla Sally som bara är 7 månader. Såhär mysigt har de tillsammans :)
 
 
 
 
 
 

Lunchvila

Jag hör ryktas att det snöar idag i Kalix, men ännu har det inte tagit sig till oss i Nyborg. Vi har iaf fått väldigt kallt nu de senaste dagarna vilket gör att värmen inne inne riktigt hänger med. Jag håller på frysa ihjäl! 
 
Lova tyckte nog att även Solo var kall så hon bredde om honom med massa filtar. Solo är alltid jättevarm av sig och letar vanligtvis upp den kallaste platsen i huset, men nu har han legat i en kvart under filten och sover skönt :) 
 
 
 

Lite nytt och fräscht!

Har länge velat ändra designen på bloggen, och har ju funderat på byta till wordpress. Ibland är det bara så långt mellan tanke och handling, såå tillsvidare får detta duga :) 
 
Jag tycker den här designen känns mer som jag, däremot vill jag ha en personlig header. Då har vi det här med tekniken igen, åååh vad irriterande det är när jag inte kan. Jag försöker byta header på alla möjliga tänkbara vis, men jag lyckas inte. 
 
En vacker dag har jag nog lyckas komma på hur man gör :)