Snart jul igen

Mina planer för julen är väldigt få, det enda jag faktiskt har på agendan själva julafton är att jag ska ut och rida på morgonen med Linda och Marion. Sen juldagen blir det att fira jul med Lova och resten av familjen i Piteå. Mysigt!
 
Sen sätter vi oss på tåget söderut, vi ska nämligen ner och hälsa på i Skåne. Fredric är redan där, och så bilar vi hem lagom till nyår igen :) 
 
Solo är på semester i Malå med Denice och Sebastian. Han fick följa med dem, då vi inte hade möjlighet att ta med honom till Skåne. De åkte redan lördag morgon, och jäklar vad tomt och tyst det är i huset utan dampe! Å semester vet jag väl inte riktigt om han har, haha känner jag Denice rätt så får jag hem en rätt väluppfostrad hund :))
 
Såhär fin är han mot lilla Sally. De tycker verkligen om varandra!
 
 
 
Ett pepparkakshus har vi också fått till iår, jag tror nästan det är mitt första någonsin. Vill minnas att vi hade alltid hade pepparkakhus hemma när jag var liten, men har verkligen inget minne av att ha gjort något.. Mamma hjälp mig?
Lova var galet nöjd över det fina huset som hon fick dekorera alldeles själv.
 
 
 
 
Nu ska jag sätta mig och slå in de sista paketen. God jul på er :)

Stolt tjej

 
Häromdagen var Lova och Marion ut och red en sväng runt byn, och jag lovar att det var en mycket stolt tjej som för första gången ridit ut själv på sin ponny :) jag gick med Solo men hamnade typ 100 m bakom när de travade iväg :)
 

Kärlek

Dessa två gillar verkligen varandra, de kan stå såhär och kramas och mysa hur länge som helst.