Räksmörgås eller Smörgås med räkor?

Jaa, jag och Lova har lite olika definition på räksmörgås minsann :)
Det här är alltså inte min :P Igår hade vi myskväll bara jag och fröken. Vi åt räkor och drack vin, nåja, jag drack ett glas vin och Lova vatten. Sen hade vi disco och avslutade kvällen med film. När Lova somnat gick jag ut och tog in hästarna, och det hade åtminstone tillfälligt slutat snö. Sen kom Sandra och erbjöd sig hjälpa till skotta upp ordentligt bakom stallet - LYX! Idag är det agagilityträning och köksbygge på agendan :)

Vardagslyx

Igår eftermiddag fick jag motvilligt erkänna mig besegrad av snön. Jag brukar alltid skotta hela gården för hand, och jag kan vara sjukt envis när det gäller! Men då igår, när kroppen verkligen inte orkade skotta en meter till och snön bokstavligen vräkte ner så hände det alltså. Jag gav upp! Vi ringde in bästa grannen Fager som kom förbi och grovskottade, resten tar han idag. Såhär såg alltså vår gård ut när han kom, och då hade jag redan skottat tre gånger!
Man kan ana att det står ett fullastat släpvagn där någonstans :) Bakom stallet är det värre, för dit bak kommer man sig inte med traktorn. Imorse plumsade jag och hästarna i en halvmeter drevsnö för att komma ut i hagen. Men nog är det mysigt med all snö! Solo och Lova är lite extra lyckliga över mängden :) På tal om dom två så skjutsade jag Lova på slalomskola igårkväll, och dom få tappra som tagit sig fram längs vägen åkte slalom i 1 och en halv timme ;) under tiden for jag med Solo och tränade lydnad med fokus på omvänt lockande / störning i form av leksaker vid fria följet och som han jobbade min stjärna!

Solo och Selma

Efter att jag skottat mig fram till stallet, släppt ut hästarna och fixat i stallet tog jag och Solo och gick iväg för att möta Fia och hennes Selma i snöstormen. Hittills idag har det nog kommit en 2dm snö, och minst en dm till väntas.. Nåja, hundarna busade och var helt överlyckliga över den enorma snömängd vi börjar ha nu medan vi tvåbenta fick lite motion av att pulsa i snön på de oskottade vägarna.
Lite kaffe och surr och sen följde vi halvvägs hem med vårt besök. Väl hemma var det dags att skotta igen, och nu orkar jag verkligen inte mer för tillfället. Jag älskar snö, men på riktigt tack det räcker såhär. Den här bilden tog jag precis från köksfönstret...