Ridskola hemma på gården

Idag har Lova och Lindas dotter haft "ridskola" här hemma på gården. Lova red Lindas häst, och Mercedes tog Cozby. Vi tränade mest på att följa fyrkanten och att hålla avståndet mellan hästarna. Tjejerna var jätteduktiga! 
Lova som har ridit lite mera gjorde också ett par övergångar skritt/ trav. Första gången själv på storhäst och det gick bra. Hoppade sen upp en stund på Cozby och travade lite mera, och gammelman drog iväg inte bara en utan två! brallar, men fröken satt stadigt kvar och fnittrade helt hysteriskt 😁 Själv höll mitt hjärta på stanna, huh! 

Uppletande och lycklig hund!

Solo har nästan klättrat på väggarna senaste dagarna då han inte fått göra i princip någonting alls. Jag har inte velat träna med honom eller göra något fysiskt med tanke på att han ätit medicin men idag tyckte vi att vi kunde tjuvstarta lite lätt med ett uppletande, och det var en rejält taggad hund jag hade med mig ut i skogen :) 
Lite väl peppad kanske då det gick väldigt fort och kanske inte så metodiskt som det brukar vara, men idag gör det absolut ingenting då det viktigaste var att han var pigg och glad :)

150827 Torsdag

Det här har varit en riktigt bra dag på många sätt! 

- Solo svarar bra på behandling och är sitt gamla vanliga jag, dvs överallt samtidigt :) Som jag har saknat det!  Jag törs inte ropa hej riktigt ännu, men håller alla tummar jag har att det fortsätter i den här riktningen.

- Det går bra med jobbet, och jag trivs :)


- Linda tog med mig ut i skogen. Det var välbehövligt och väldigt trevligt för alla inblandade, både två och fyrbenta. Ja skulle väl vara Solo som var väldigt ledsen för att han inte fick följa.. 


- Jag har preppa desserten till imorgon då några vänner kommer på middag. Min favorit, vaniljpannacotta!