Snömonster!En som verkligen älskar att vara ute i snön, Solo Polo :)
 Och förresten så är det faktiskt jag som fotat dessa fina bilder, nybörjartur tror jag det kallas - eller mycket tacksamt objekt :)
 
 

2012

Året som har gått har det hänt väldigt, väldigt mycket. Framförallt stora förändringar men även små, och både bra och dåliga. 
 
Eftersom det kommer bli en hel drös med bilder delar jag upp det i olika inlägg, i kronologisk ordning såklart :)


Älskade ponnyskrutt flyttade hem till oss igen!

Vi tog hand om en bortsprungen katt som höll på att frysa ihjäl.. tyvärr hade han problem som gjorde att vi valde att ta bort honom :(Vackraste Lova :)

Började lära sig åka skidor/slalom. En dag ute hos mamma och pappa, där vi tolkade bakom skotern och hade superkul :)Wille började bli stor, och ridbar :)


Lova åker slalom för första gången på riktigt i Kåbdalis! Morfar hjälper till :)


Jag och Fredric köpte ett superfint hus, men det var och är ännu en hel del arbete. Här hade vi precis börjat i Lovas rum med att riva bort tapet..När det var dags att måla hjälpte Lova till såklart :)


jag tycker inte om att flytta! Det kanske syns :)

Majoriteten av alla bilder är tagna av Fredric, någon enstaka av mig. 
 
More to come.. :)
 
 
 

Ledig dag, vad är det för nåt?

Jag är iaf ledig från jobbet men för det är jag inte sysslolös. 
 
Jag började dagen med en underbar uteritt i skogen på Wille, Belinda och Karuzo följde också med. Rätt trevligt med en inhyrd häst i stallet faktiskt, så man får sällskap emellanåt. Hursomhelst så for vi mot Vallen, och Wille var pigg men inte alltför het, vi tog många härliga galopper och lite konditionsträning i trav!
 
Efter det var det dags att koppla hästtransporten och åka till Happis för höhämtning. Eftersom Cozby har haft fång vågar jag inte ge honom silage, så han äter bara torrhö. Nåja, det gick över förväntan att ta sig iväg ( bromsarna hade inte frusit! :P) och Linda följde med som sällskap. Vi kan ju inte bryta en trevlig tradition bara för att vi numer inte har hästarna tillsammans..
Mat på Max, rasta hundarna och sen hemåt igen. Nu har jag precis kommit in genom dörren efter en härlig långpromenad med hundarna längs skoterspåren i skogen och både dom och jag är helt slut.. haha :)
 
Ikväll ska jag på bio, och det är inte vanligt. Vi ska se Hobbits eller vad den nu hette. Men innan dess ska jag ut och lasta av höet som jag så tjusigt backat in i fåran mot stallet. Svårt att förklara, men jag erkänner att jag är lite stolt över mig själv som fixade det på en gång, med tanke på att den är ganska lång och dessutom krokig och bara precis så bred att jag rymdes :)
 
Ett par underbara bilder som Fredric fotat ute hos mamma och pappa :)