Helt glömt bort

Lova fyllde ju 5 år för några veckor sen, och jag har helt glömt visa bilderna jag fotade :) Hon hade disco på sitt kalas, och skulle självklart ha sin discotröja och snurrkjol :)

Här testas funktionen på snurrkjolen med lite balettdansande.Tungt att blåsa ballonger :)Min fina tjej, världens bästa Lova !


 

Första agilityträningen

Om man bortser från att vi har 26 grader klockan 20 på kvällen och att varenda mygg i kommun befann sig på bruks så har det knappast kunnat vara bättre :) Alternativen var antingen linne och shorts - uppäten av mygg, eller långärmad och byxor- svettas ihjäl. Mitt val föll på alt nr 2 !
 
Lite besvärligt tyckte Solo att det var när vi fick vänta på våran tur. Att dela med sig av träningstiden är inte hans starkaste sida. Visserligen låg han ner lugnt och stilla, men lät rätt illa emellanåt.
Vi gick igenom framförbyten, bakombyten och testade även på blindbyten. Vi har ju tränat en del på det hemma och med Kamilla, men på betydligt längre avstånd. Jag trodde faktiskt inte vi skulle klara bakom och blind då det var ganska kort avstånd jämfört med vad vi tränat på. Jag fick ju jobba en hel del, men i det stora hela gick det över förväntan. Det som gick allra bäst var faktiskt blindbyten, och svårast hade vi med framförbytena. Jag skulle ju gissat tvärtom :)
 
Började även lite kontaktfältsträning så smått, och testade köra balansbommen några gånger. Det är så kul att se Solo när han får jobba, för han tycker verkligen om det här med fart och fläkt :)
Så nu är det 2 gånger per vecka, och vi avslutar kursen lagom till Kalix nästa inofficiella agility. Ska bli kul att se hur vi utvecklas :)
 
Mellan jobbet och kursen hann vi förbi och bada en sväng i Bjumis, och göra sandslott såklart ! :D