Klubbmästerskap i storslalom

Lova deltog igår i sin allra första slalomtävling, de hade KM i Kalix Alpina och min älskade fröken åkte hem en tredjeplats och fick kliva upp på pallen! Så himla duktig är hon, och modig! Jag frågade henne efteråt om hon var nervös när hon stod längst upp i backen innan start, men nädå! :)

I övrigt i helgen har jag legat däckad med hög feber och på söndag kom även hostan. Vi var bjuden på bröllop lördag så vart bara knapra panodil. Var en riktigt trevlig dag, och brudparet var så himla vackra! Ska be fotografen Fredric om några bilder att visa :)

Sålänge får de räcka med en svartvit en på mig!  Inte varje dag de händer :D

Fina torsdag

En riktigt härlig dag idag med strålande sol! Dagen började med en uteritt på Cozby, med Linda på Patricia och Solo vid sidan. Vi red upp i skogen och följde sedan ett skoterspår över kalhygget innan vi vände hemåt igen. 

Sedan hade jag en liten lunchdate med min sambo innan det var dags för en dragtur längs älven med Denice och hennes nytillskott Mimmi. En trevlig tik på ca 3 år som dessutom kommer fantastiskt bra överens med Solo. Det var Mimmis premiärtur så det blev en lugn tur i det fina vädret. :) 


Bilderna

Jag hittade några bilder från Facebook som jag lagt upp där :) Dessa är blandade från de senaste två veckorna. 
Bla har Lova premiäråkt skidor bakom Solo och det gick ju galant, sen har vi ridit till Ica i byn och köpt fredagsgodis :) (Ja, inte märks det att vi bor i en liten by, haha)