Lite lätt kaos och andra saker

Under hösten har vi påbörjat renoveringen av köket (fick ju vattenskada under diskbänken i våras) och eftersom vi gör allt själva, med världens bästa mamma och pappa såklart så tar det ju aningen längre tid också. Vi har totalrenoverat, dvs inte bara själva köket utan slagit ut väggar, satt upp en ny, satt nytt innertak, dragit om all el, avlopp och vatten. Hela köket kommer flyttas och det kommer bli så himla fint när det blir klart! Men, jag börjar vara less att bo och leva i ett byggkaos. Vardagsrummet är numera alltiallo, bredvid soffan har vi kyl, frys, en bänk med micro och en ugn/spis (typ kokplatta) samt ett litet köksbord vid tvn :) Igår kom första leveransen från Ikea och nu börjar det roliga med att montera ihop allt...åh suck! Dessutom upptäckte vi direkt vid avlastningen att vår stora måttbeställda bänkskiva var transportskadad :(
I övrigt har det inte hänt så himla mycket under hösten, förutom en stor sak.. W har flyttat. Han är på foder hos en supergullig tjej i Piteå sen i slutet av september. De verkar trivas bra ihop. Det var ett mycket tungt beslut att ta, men nu när det hunnit gå ett tag så känns det rätt. Även om det ännu är jobbigt att vara utan honom. Jag har ju faktiskt haft Wille sen han var 8 månader.. Men jag kände att jag inte hade den tiden han förtjänade, och när vi dessutom skulle renovera köket så fick det bli så. Jag behövde både tiden och pengarna, och Wille fick komma till någon som hade tiden för honom :)
Här är en bild på W och hans fodervärd Josefin från förra veckan. Fina, fina Waldemar :)

Sista gången

Har varit på behandling idag och det var förhoppningsvis sista gången jag behövde sätta en nål i armen, nästa gång använder vi nog porten :)

Min alldeles egna Port a Cath

 
 
Nu har jag tillslut fått min venport inopererad. Eftersom jag får min medicin intravenöst i armen var 14e dag och har gjort så nu i några år så skulle jag få operera in en venport. Första försöket gjordes för ett par veckor sen men lyckades inte av nån anledning. Så efter en röntgen där blodkärlen kollades så var det då dags igen idag. 
 
Jag och Fredric åkte ner redan igår och sov på patienthotellet då min operation var redan 7 imorse. Den här gången valde de att söva mig när det var stor risk att det skulle vara knepigt få in porten. Operationen gick hur som helst bra vilket känns skönt. Efter uppvak, röntgen och fika fick vi åka hem och nu ligger jag i soffan med Solo och myser. Finns ju en risk att smärtan tilltar under natten då bedövningen nu börjar släppa..