Hundbus häromdagen

I söndags kom Moa och Denice hit och medan vi fikade härjade hundarna runt :) Jag plockade fram Fredrics kamera och fick några riktigt fina bilder på dom :) 

Hur tänkte jag här?!

Jag verkligen älskar min Wille, och jag tycker själv att han är riktigt fin meeen jag kan ju inte ha varit vid mina sinnens fulla bruk när jag bestämde mig för att köpa honom som föl! 


Haha, visserligen är bilden lite missvisande, men det är ju inte mkt mer än färgen som är rätt :P Fast å andra sidan har jag aldrig någonsin ångrat att jag valde just honom, och såhär ett par år senare har han ju vuxit till sig en aning.
 
Wille som ett respektive tvååring
 
 
Waliero som 5 åring
 
 
Fina, fina Waldemar bus! :)
 
 
 

Hundens dag i Kalix

En riktigt mysig hunddag, som vi började med att cykla till ett kalas här i byn som Lova var bjuden till. Smilla funderade om det verkligen var nödvändigt att springa dit och tillbaka :)
 
Sen begav vi oss in till stan och Djurmagazinet där Kalix Agilityklubb hade prova på och uppvisning. Både Solo och Smilla fick köra en vända, vilket var riktigt nyttigt inför säsongen. De var duktiga och skötte sig fint båda två trots massa andra hundar och människor så nära inpå och att det var mitt i stan :) Vi åkte sen vidare till ishallen där det var rallytävlingar. Blev ett par timmars passivitetsträning, och jag var så stolt och nöjd över hur fint de skötte sig.
 
 
Moa var där också från Malå med sin Flip, och de gjorde en riktigt fin runda. Vi fick till en platsliggning på parkeringen, och ett kort men fantastiskt fint träningspass med fokus på fria följet. Solo var dyyyr :P efter tävlingarna var slut fick hundarna springa och busa på ängarna. Behöver jag säga att jag har två hundar här hemma som kommer sova gott inatt?  :)

 
Nu soffmys med ostkrokar framför gladiatorerna med älskade lillfröken :)